Service

Programare in service

Madras Motoparts are ca principal obiect al activitatii intretinerea si reparatia motocicletlor si atv-urilor.

In acest scop detinem un spatiu special amenajat si dotat unde efectuam operatii de intretinere, reparatii, accesorizare si alte activitati specifice de la cele mai simple la cele mai complexe.

Dintre sculele generale si specifice moto si atv putem enumera : elevatoare moto si atv, truse de scule generale,sisteme de diagnosticare, stad de franare, aparate de vulcanizare si echilibrare roti, aparat de reglaj faruri, apart de sudura cu argon, plasma cutter, etc.

Operatiile ce se pot efectua in service-ul Madras sunt:

  • Schimb consumabile ( ulei, placute frana, simeringuri furca, kit lant,etc)
  • Vulcanizare (dejantat/jantat, echilibrat roata )
  • Reparatii mecanice (directie, motor, sistem franare, transmisii, etc)
  • Reparatii electrice (lumini, sistem incarcare, sistem aprindere, accesorii)
  • Confectionare cras-bar-uri, scuturi motor, tobe finale, suporti top si side case-uri, etc

Impreuna cu magazinul putem oferi clientului posibilitatea unui service complet pe baza unui deviz initial care sa contina atat piese cat si manopera aferanta inlocuirii acestora. Personalul calificat, cu experienta vasta in reparatii moto, este compus din 2 mecanici si 2 ingineri care impreuna formeaza o echipa dedicata si capabila sa rezolve problemele motocicletei sau atv-ului dumneavoastra.

Serviciile nostre acopera o gama larga de marci moto si atv si suntem dealeri si puteti benefica de interventtii in garantie pentru marcile : Arctic Cat, Yamaha, Kawasaki, Aprilia, Can Am, CF Moto, Linhai, Goes, TGB, Acces.